0

Συχνές Ερωτήσεις

Όχι, δε χρειάζεται να δημιουργήσετε λογαριασμό για να πραγματοποιήσετε μία Online παραγγελία. Αν και η δημιουργία ενός λογαριασμού θα κάνει τη διαδικασία παραγγελίας γρηγορότερη.

Σε αυτήν την ενότητα, μπορείτε να γράψετε σημειώσεις ή ειδικές οδηγίες για την παραγγελία σας. Για παράδειγμα, την προτίμηση  σας για παράδοση χωρίς επαφή

Φυσικά! Αφού επιλέξετε το «ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ ΤΩΡΑ» και μετά επιλέξτε την τοποθεσία από την οποία θέλετε να παραγγείλετε, θα δείτε την επιλογή «Επιθυμώ η παραγγελία μου να εξυπηρετηθεί τώρα» ή να επιλέξετε διαφορετική ημερομηνία και ώρα.

Για να παραλάβετε την take away παραγγελία σας, θα πρέπει ζητήστε την παραγγελία σας από τα μέλη της ομάδας μας κατά την άφιξη σας στο εστιατόριο.

Εάν προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα με την παραγγελία σας, παρακαλώ επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό μας κέντρο για να το αναφέρετε.

Για να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την παραγγελία σας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας.

Καλέστε στο:
77777532 για KFC Νίκης, Mακαρίου, Γερμασόγια, Φοινικούδες, Λακατάμια, Λατσιά, Μακεδονίας, Αγλαντζιά, Mall of Cyprus, Κίτι, Εγκωμη και Neo Plaza
ή στο
77777709 για KFC Δάλι, K-Cineplex Λάρνακα, Ορόκλινη, Παραλίμνη, Tombs of Kings, Πάνω Πάφος, Πρωταράς, Nicosia Mall, My Mall Limassol, Kings Avenue Mall και Metropolis Mall

Up icon